Primaria comunei Tortoman:

Str. 1 Decembrie nr. 32, cp. 907290

Telefon: +40/241/827111

Fax: +40/241/811850

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Lucian CHITIC


 

 
Comunicat
15.09.2011
 
Edilul comunei Tortoman, Lucian Chitic a convocat pe data de 16 septembrie la sediul primariei, consilierii locali ai comunei in vederea dezbaterii mai multor puncte de pe ordinea de zi. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte de interes pentru comunitate, proiecte initiate de primarul comunei. Unul dintre acestea a fost proiectul privind decontarea abonamentelor de calatorie pe mijloacele de transport a cadrelor didactice care fac naveta la institutiile de invatamant din cadrul comunei Tortoman. Conform declaratiilor edilului sef, acest proiect de hotarare a fost initiat ca urmare a adresei primite de la Scoala cu Clasele I VIII "Ion Ghica" din Tortoman, prin care se solicita decontarea unui numar de 12 abonamente de calatorie pentru cadrele didactice.
Un alt proiect de hotarare dezbatut si aprobat de alesii locali a fost cel privind acordarea unui sprijin financiar elevilor care urmeaza cursurile liceale in afara comunei Tortoman, in anul scolar 2011 2012.
Pentru buna desfasurare a procesului de invatamant in cadrul localitatii si pentru incurajarea copiilor care doresc sa urmeze cursurile liceale, s-a propus acordarea unui sprijin financiar in cuantum de 50 lei lunar pentru fiecare elev care urmeaza liceul in alte localitati ale judetului. Tinandu-se cont de faptul ca multi parinti nu-si permit din punct de vedere financiar sa trimita copiii la un liceu, acest sprijin este bine venit. Astfel, tinerii sunt incurajati sa-si dezvolte capacitatile intelectuale si, totodata, le este oferita sansa de a-si gasi mai usor un loc de munca, in asa fel incat sa scada rata somajului in comuna, iar tinerii sa aiba un viitor mai bun.
 
 

 

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2012 Primaria comunei Tortoman.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.