Primaria comunei Tortoman:

Str. 1 Decembrie nr. 32, cp. 907290

Telefon: +40/241/827111

Fax: +40/241/811850

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Lucian CHITIC


 

Comuna Tortoman are in componenta sa 2 localitati: Tortoman si Dropia si are 1697 de locuitori.

In evidenta celor care primesc indemnizatie de somaj se numarau in 2007 aproximativ 50 persoane. Sunt persoane care au fost disponibilizate de la diferite societati au primit indemnizatie de somaj, alocatia de sprijin si in prezent pentru ca nu au de lucru si au familii in intretinere beneficiaza de prevederile legii privind venitul minim garantat.

Intrucat majoritatea familiilor din comuna au venituri reduse, multe sub limita existentei consideram ca situatia sociala a comunei se confrunta cu brobleme deosebite privind cresterea si educarea copiilor.

Un minim de 3 copii din comuna nu au frecventat scoala desi sunt de varste scolare iar 2 copii au abandonat scoala din cauza lipsei banilor, starii materiale precare a familiilor din care fac parte.

In domeniul social primaria impreuna cu consiliul local face eforturi deosebite pentru crearea unor conditii ami bune de crestere si educare a tinerei generatii, de creare a unor noi locuri de munca pentru persoanele apte de munca din comuna.

 

Mai multe detalii poti afla din Strategia de Dezvoltare a Comunei (format.pdf)

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2012 Primaria comunei Tortoman.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.